Dulwich garden design.

A garden design for an architects remodelling of a tired 1950's house in dulwich, southeast london.

The client design brief for the front garden was to provide off road parking for 2 cars as well as bin storage and to keep but hide the secure bike storage shed.

The rear garden was a very odd shape that had to somehow come together as one cohesive garden space and to blend in with the new architecture of the house. Entertaining space was to flow seamlessly from the house and to include a trampoline space.

 

Front of house.
Front of house.

The bike store was to be kept but must be disguised.

press to zoom
Front plan proposal.
Front plan proposal.
press to zoom
Front design proposal.
Front design proposal.
press to zoom
View of front proposal.
View of front proposal.
press to zoom
Finished front garden.
Finished front garden.
press to zoom
Rear garden design proposal.
Rear garden design proposal.
press to zoom
Rear garden before.
Rear garden before.
press to zoom
Rear garden after.
Rear garden after.
press to zoom
Living wall.
Living wall.

A living wall was incorporated into the design to blend the boundaries of the garden.

press to zoom